Logo Strakk Logo strak Logo Studio Siebers

Deze gerenoveerde rijwoning vroeg om een aangepaste tuin. Onze interieurarchitect zocht in het ontwerp naar een gezellige stadsoase. Dat vertaalt zich in groengevels tegen de wanden op de persceelsgrenzen om een allegaartje aan materialen aan het zicht te onttrekken. Spiegels vergroten de tuin optisch.

De eyecatcher in het geheel is een aluminium element waarin water en vuur geïntegreerd zijn.
De vloer is afgewerkt in gestort beton. De brede voegen tussen de betonnen stroken zijn opgevuld met leischilfers. Het houten terras en de houten tuinberging brengen een warme toets in het koude kader van beton en metaal.

De tuinberging kreeg een extensief groendak om het zicht op het dak vanop de verdieping te verfraaien. Het terras van de woning kreeg een afwerking in ipe en leisteenschilfers rond de aluminium bloembakken.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Groenbedrijf van Vlierden je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website
Download de HOOG.design app nu!

Ontdek Daily Diamonds, onze boeken en meer.

Ontdek Meer
Download de HOOG.design app nu!

Ontdek Daily Diamonds, onze boeken en meer.

Ontdek Meer
Download de HOOG.design app nu!

Ontdek Daily Diamonds, onze boeken en meer.

Ontdek Meer
Wil je meer weten?

Stel Groenbedrijf van Vlierden je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website

Meer inspiratie

Landelijke droomkeuken met ILVE Nostalgie fornuis en koelkast
ILVE Nederland

Landelijke droomkeuken met ILVE Nostalgie fornuis en koelkast

Classic eiken bijgebouw te Roeselare
Carpentier Hardwood Solutions

Classic eiken bijgebouw te Roeselare

Exclusief maatwerk interieur appartement Hasselt
Breemans interieur

Exclusief maatwerk interieur appartement Hasselt

Volgende project van
Moderne tuin met zwembad en poolhouse
Groenbedrijf van Vlierden

Moderne tuin met zwembad en poolhouse

Bezoek website