Uitvoering Totaaltuin Leende
Ontwerp garage
Van Mierlo Tuinen ism VDA Architecten
Fotografie
Noël van Mierlo

Bij deze woning springt de voortuin direct in het oog. Voor ontwerpstudio Van Mierlo Tuinen de ideale plek om in contact te komen met de natuur, zodat je steeds met een prettig gevoel thuiskomt. De eigenaars van de woning reizen graag en hebben veel affiniteit met Azië. Dat zien we dan ook terug in sommige designelementen, zoals de houten bekleding van de garage. Omdat zowel het huis als de garage spierwit waren, wilde Van Mierlo Tuinen de impact hiervan verzachten en is de gehele garagewand bekleed met Shou Sugi Ban, dat middels een Japanse verduurzamingstechniek verkoold is. De eigenaars waren bijzonder verrast door dit ontwerpelement, waarvan ze niet hadden verwacht dat hun tuinarchitect er een mening over zou hebben. 

Er gaat zoveel aantrekkingskracht van de voortuin uit dat je uitgenodigd wordt om de langste route naar de voordeur te nemen. Zo heeft Van Mierlo Tuinen ervoor gezorgd dat je niet alleen thuiskomt in je woning, maar ook een stukje dichter bij je eigen natuur.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Landelijk project Zonnebeke
ABC Projects | Interior architecture

Landelijk project Zonnebeke

Luxe zwembad
Blaauw Mini Pools

Luxe zwembad

Project Brabant
4-ElementZ

Project Brabant

Volgende project van
Landelijke wellness
Van Mierlo Tuinen _ Experience your Nature

Landelijke wellness

Bezoek website