Logo Royal Botania logo Martin van essen Loog tim elfter time Logo Strakk logo hemels wonen

Een gezin uit Kortrijk verruilde hun woning in het centrum voor een nieuwe thuis op een heuvel gelegen net buiten de stad.

Het was een grote sobere woning, maar typisch voor die periode waren de verschillende ruimtes van elkaar gescheiden. Dankzij het slopen van de muren en invoegen van zichtassen en perspectieven vloeien de ruimtes in elkaar door en kan de zon doorheen de woning schijnen.

Er werd rekening gehouden met de harmonie en symmetrie van de woning. Een sober interieur met zachte kleurtinten zorgde voor rust.

–       Foto credits: Hendrik Biegs en Glenn Reynaert

–       Design: Glenn Reynaert

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Architectenbureau Glenn Reynaert je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website
Download de HOOG.design app nu!

Ontdek Daily Diamonds, onze boeken en meer.

Ontdek Meer
Download de HOOG.design app nu!

Ontdek Daily Diamonds, onze boeken en meer.

Ontdek Meer
Wil je meer weten?

Stel Architectenbureau Glenn Reynaert je vraag

Stel je vraag
Bekijk de website

Meer inspiratie

Renovatie 90’s woning Sleidinge
Studio Govaerts

Renovatie 90’s woning Sleidinge

Fusion Round Goud
Quooker

Fusion Round Goud

Voormalig poortgebouw verbouwd tot woning
Molengraaf tuinen

Voormalig poortgebouw verbouwd tot woning

Volgende project van
Bepaald door de gulden snede
Architectenbureau Glenn Reynaert

Bepaald door de gulden snede

Bezoek website