A family from Kortrijk exchanged their home in the center for a new home on a hill just outside the city.

It was a large, austere home, but typical of that period, the different spaces were separated from each other. Thanks to the demolition of the walls and the insertion of sight axes and perspectives, the spaces flow into each other and the sun can shine through the house.

The harmony and symmetry of the home were taken into account. A sober interior with soft color tones created peace.

  • Photo credits: Hendrik Biegs and Glenn Reynaert
  • Design: Glenn Reynaert
Read more

Want to see more of Architectenbureau Glenn Reynaert? View the page of Architectenbureau Glenn Reynaert for even more great projects and company information.

Want to know more?

Ask Architectenbureau Glenn Reynaert your question

Visit website

New Save the photos in the HOOG app

Pre sale
Our new book is out! The waiting is rewarded.
Order 'THE BEST' now
Pre sale
Our new book is out! The waiting is rewarded.
Order 'THE BEST' now
Want to know more?

Ask Architectenbureau Glenn Reynaert your question

Visit website
More inspiration
Luxury furniture in a spacious garden ,Furniture,Table,Patio Umbrella,Canopy,Pillow,Cushion,Coffee Table,Building,Porch,Patio, Luxury, Design, Exclusive, Modern, Custom Made, Special, Beautiful
Modern parasols with luxurious turquoise garden set
Luxury furniture in a spacious garden ,Indoors,Housing,Building,Room,Furniture,Table,Dining Table,Chair,Kitchen,Flooring, Luxury, Design, Exclusive, Modern, Custom Made, Special, Beautiful
BORLEY
Outdoor kitchen in Venray
Loggere Wilpower, old pink cushions with dark blue bird print ,image, Luxury, Design, Exclusive, Modern, Custom Made, Special, Beautiful
Loggere Wilpower
Manuel Canovas
Next project by Architectenbureau Glenn Reynaert
Luxury furniture in a spacious garden ,Grass,Plant,Lawn,Housing,Building,House,Spire,Cottage,Agropyron,Villa, Luxury, Design, Exclusive, Modern, Custom Made, Special, Beautiful
Architectenbureau Glenn Reynaert
Estate V
Visit website