OSCAR V

Totaalrenovatie van een prachtig historisch pand in het Middelheim park te Wilrijk

Dit zijn beelden van een uitdagende Oscar V renovatie. Bij dit pand was het belangrijk om de gevel onaangeroerd te laten.

Binnen werden alle ruimtes aangepast en volledig gerenoveerd. De villa werd achteraan uitgebreid met een moderne achterbouw die de leefkeuken en zithoek   dankzij de minimal windows- in het daglicht laten baden en de bewoners nu nog meer van de prachtige omgeving laten genieten.

Het pand werd uitgerust met alle nieuwe technieken. De muren en het dak werden volledig geïsoleerd zodat dit pand conform is met geldende energienormen.

Oscar V verzorgde zowel de binnen als de buitenafwerking van deze villa.  Alles werd tot in de kleinste details uitgewerkt, tot zelfs de uitvoering van de houten achterbouw, die een fitness en garage huisvest.

Heeft u concrete bouwplannen en bent u benieuwd wat Oscar V voor u kan betekenen klik dan hier  voor een uitgebreide brochure met de realisaties van Oscar V.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel OSCAR V je vraag

Stel je vraag
Wil je meer weten?

Stel OSCAR V je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Project Sint Job
SPHERE CONCEPTS

Project Sint Job

Panorama bedroom
Hanssen Interior Design

Panorama bedroom

Sprinklerinstallatie rieten dak bij villa Gerwen
RUPAKO

Sprinklerinstallatie rieten dak bij villa Gerwen

Volgende project van
Klassieke villa in Itegem
OSCAR V

Klassieke villa in Itegem

Bezoek website