Puur logo
Bongers Architecten

Woning in Boskoop

Deze schuurwoning in een nieuwe wijk in Boskoop is op een kavel aan het water gebouwd. Vanuit de woning is een open connectie met de waterkant. De structuur van de woning wordt gevormd door vier houten spanten.

Overkapping
Aan de voor- en achterzijde is een overkapping gemaakt. Aan de voorzijde als carport, aan de achterzijde als overdekt terras. De gevel is een combinatie van metselwerk en houten gevelbekleding, in de vorm van een dunne latten. Alle ramen en deuren zijn als verdiepingshoge openingen in de gevel gemaakt. Zij versterken de structuur van de houten constructie.

Op de begane grond is een mooie, open leefruimte gecreëerd, met uitzicht op het water. Centraal in de leefruimte een vide, waardoor een licht en ruimtelijk effect ontstaat. De woning heeft een slaapkamer met aangrenzende badkamer en inloopkast, waardoor hij levensloopbestendig is. Op de verdieping zijn nog drie slaapkamers en een badkamer.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Bongers Architecten je vraag

Stel je vraag
a house that is parked on the side of a building
a wooden bench sitting in front of a building
a building next to a window
a sign on the side of a building
a large lawn in front of a house
a large brick building
a small house surrounded by water
a living room filled with furniture and a flat screen tv
a vase of flowers on a table
a view of a living room filled with furniture and a fireplace
Wil je meer weten?

Stel Bongers Architecten je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Project met zachte kleuren
Indivipro

Project met zachte kleuren

Luxe Keuken In Ermelo
Van Galen Keuken & Bad

Luxe Keuken In Ermelo

Klassiek Herenhuis met eigentijdse look
Groothuisbouw

Klassiek Herenhuis met eigentijdse look

Volgende project van
Woonhuis in Rotterdam
Bongers Architecten

Woonhuis in Rotterdam

Bezoek website