B-TOO

Eindhoven house

B-TOO has renovated and expanded the entire house for the house in Eindhoven. The wish was to create a cozy modern home, with a sleek appearance and yet a warm feeling. By using cast floor, concrete sconce and a sober and sleek design and combining this with modern furniture, warmth and tranquility are realized. By expanding the bathroom, the opportunity arose to create a wellness experience. The existing garage has been extended to the front by means of a glass panel in the side. In the back there is a sauna. The garden design was further designed from the home.

Floor: Module upholstery

Furniture: Novalis Oisterwijk

Garden: Frank Smeulders

Interior construction: Paul Theuws

Read more
Want to know more?

Ask B-TOO your question

Ask your question
Want to know more?

Ask B-TOO your question

Ask your question

More inspiration

Pied à Terre Rotterdam
Alphenberg

Pied à Terre Rotterdam

Villa Belgium
Linda Lagrand

Villa Belgium

Country home on the Mediterranean
JUMA architects

Country home on the Mediterranean

Next project by B-TOO
Wellness Garden house
B-TOO

Wellness Garden house

Visit website