Bongers Architecten

Woning in Werkhoven

Het dak van deze woning loopt aan beide zijkanten door in de gevel. In de kopgevels is de dragende spantconstructie zichtbaar, ingevuld met houten geveldelen en glas. De linkerzijgevel volgt de schuine erfgrens, waardoor de gootlijn licht oploopt.

Loftachtige ruimte
In de achtergevel is de lijn van de gevel omgezet in de verdiepingsvloer. De plattegrond bestaat uit een loftachtige ruimte, waarbij de ondersteunende functies (toilet, meterkast, garderobe, trap en kastenwand van de keuken) in een blok zijn geplaatst. Doordat de keuken in het midden is geplaatst, is het mogelijk om de zithoek en de eethoek met elkaar uit te wisselen aan de voorkant of de achterkant.

Lees verder
Wil je meer weten?

Stel Bongers Architecten je vraag

Stel je vraag
a house that is parked on the side of a building
a house with trees in the background
a large lawn in front of a house
a large brick building with grass in front of a house
a door in a room
a living room filled with furniture and a large window
a living room filled with furniture and a large window
a living room filled with furniture and a bed
Luxe keuken met houten accenten
a kitchen area with a building in the background
a kitchen with a dining table
a room filled with furniture and a large window
Luxe woonkamer met design meubelen
a room with wood walls
a view of a room
a room with a sink and a mirror
Luxe badkamer met design meubelen
a view of the shower and sink
Wil je meer weten?

Stel Bongers Architecten je vraag

Stel je vraag

Meer inspiratie

Lange
Coup-de-foudre – Unieke exclusieve verlichting

Lange

Staal keukenrek met inbouwspots en afzuigkap
Metaal-Art

Staal keukenrek met inbouwspots en afzuigkap

Exclusieve tuinmeubelen project B in de Kempen
Bourbon-Sleeckx outdoor living concepts

Exclusieve tuinmeubelen project B in de Kempen

Volgende project van
Modern woonhuis
Bongers Architecten

Modern woonhuis

Bezoek website