Privacy verklaring

  1. HOOG verwerkt persoonsgegevens over u omdat u gebruik maakt van onze diensten, dan wel omdat u onze website (hoog.design) bezoekt en omdat u deze persoonsgegevens zelf via het invullen van een contactformulier op de website en/of bij het sluiten van een overeenkomst aan ons heeft verstrekt. Door gebruik te maken van onze diensten en/of het invullen van het contactformulier op de website stemt u in met de verwerking hiervan. HOOG kan de volgende persoonsgegevens van u verwerken:
    • uw voor- en achternaam
    • uw adresgegevens
    • uw telefoonnummer
    • uw emailadres
    • uw IP-adres
  2. HOOG verwerkt uw persoonsgegevens om adverteerders op haar website de mogelijkheid te geven telefonisch contact met u op te nemen en/of om u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen, maar alleen als u heeft aangeven dat u daarom verzoekt. Daarnaast kan HOOG uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van de overeenkomst en/of  het toezenden van haar nieuwsbrief en HOOG promotie- en reclame-activiteiten.
  3. HOOG bewaart uw persoonsgegevens louter in haar e-mail box en/of bij het afnemen van diensten in haar klantenbestand. Uw persoonsgegevens worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk om haar doelen, waarvoor uw persoonsgegevens zijn verzameld, te realiseren.
  4. HOOG verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor het uitvoeren van de met u gesloten overeenkomst en/of u heeft aangegeven dat u in contact wilt komen met (bepaalde) adverteerders op de website van HOOG en/of om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting.
  5. HOOG zal zich bij de verwerking van persoonsgegevens inspannen om doeltreffende technische- en organisatorische maatregelen te treffen ter voorkoming van misbruik, verlies, onbevoegde toegang en/of enige andere vorm van onrechtmatige en/of ongewenste verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u aanwijzingen hebben dat ondanks HOOG’s beveilingsmaatregelen er toch misbruik van uw persoonsgegevens wordt gemaakt, neemt u dan direct contact op met: info@hoog.design.
  6. HOOG geeft u altijd de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien, deze te corrigeren of deze te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@hoog.design. HOOG zal dit zo snel mogelijk, maar altijd binnen 15 werkdagen, oppakken en op uw verzoek reageren.
  7. HOOG gebruikt louter technische en functionele cookies. Bij het bezoeken van de website van HOOG heeft u met het gebruik daarvan ingestemd. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website van HOOG wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die HOOG gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en voor uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat HOOG’s website naar behoren werkt. Ook kan HOOG hiermee haar website optimaliseren. Daarnaast plaatst HOOG cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat HOOG op maat gemaakte content kan aanbieden. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen.
  8. HOOG biedt u de mogelijkheid om al uw vragen en/of klachten over HOOG’s privacyverklaring aan haar te stellen. U neemt daarvoor contact op via info@hoog.design. Mocht HOOG er met u over een klacht niet uitkomen, dan wijst HOOG u erop dat u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
  9. HOOG.design NL B.V. (HOOG)
    Laan door de Veste 25
    5708 ZZ  Helmond
    NederlandTelefoon: +31 (0)6 39 46 66 36
    E-mail: info@hoog.design
    IBAN: NL55RABO030566430

    KvK 71418695
    BTW nr: NL1413.87.300.B.01