ENZO architecture & interior

Villa on the green Singel Heemstede

This villa, located on a green canal in Heemstede, was in need of a thorough renovation. The new owners wanted to keep the characteristic details and expand the house with a study and garage. The villa has been completely gutted and then rebuilt.

On the ground floor, all rooms are connected to each other, making the width of the house tangible. The workroom forms a modern transparent link between the house and the new garage (built in the old style). The beautiful wooden roof construction on the floor was deliberately left in sight when the thatched roof was renewed. Furniture, upholstery and colors were chosen together with the resident, Pieternel Kuijpers of Concept4interior.

Read more
Want to know more?

Ask ENZO architecture & interior your question

Ask your question
Want to know more?

Ask ENZO architecture & interior your question

Ask your question

More inspiration

Project Z in Antwerp i.c.w. Mieke van Herck architecture

Project Z in Antwerp i.c.w. Mieke van Herck architecture

Ironwork greenhouses
‘t Landhuys exclusief smeedwerk

Ironwork greenhouses

Enchanted Retreat – Timeless Elegance
Ethnic Chic – Home Couture

Enchanted Retreat – Timeless Elegance

Next project by ENZO architecture & interior
Aalsmeer
ENZO architecture & interior

Aalsmeer

Visit website