Aliplast Aluminium Systems

WATT residential complex Ghent

The site of the former pvba Elektron in Ghent was redeveloped into a high-quality living and working area with a cozy garden. White aluminum Aliplast Star75 windows and white Aliplast VG500 sliding windows were used for the white residential block on the street side and the white residential block on the backyard. The same Aliplast hinged and sliding windows were used for the red residential block on the street side and the red residential complex on the inner garden, but in black aluminum. As a result, sustainability and energy efficiency are paramount. The architecture enters into a dialogue with the preserved industrial heritage.

A realization of our customer Decaro – Lokeren
Contractor: Besix – Project developer: Re-vive
Architect: Archipl architects and Kras architects

View this project on the Aliplast website: https://professionals.aliplast.com/reference/WATT residential complex Ghent / 78

Read more
Want to know more?

Ask Aliplast Aluminium Systems your question

Ask your question
Want to know more?

Ask Aliplast Aluminium Systems your question

Ask your question

More inspiration

Rural garden with a hybrid swimming pond with a Belgian blue stone
‘t Groene Plan

Rural garden with a hybrid swimming pond with a Belgian blue stone

Estate V
Architectenbureau Glenn Reynaert

Estate V

Monumental farmhouse
Kabaz

Monumental farmhouse

Next project by Aliplast Aluminium Systems
Project Veltem Beisem
Aliplast Aluminium Systems

Project Veltem Beisem

Visit website